Dnešním dnem končím pro kategorii U15 ročníku 2003 soutěž. Nyní mají půl roku na to se připravit na přechod do U17. Ale pojďme se poohlédnout za posledními zápasy, které se odehrály na domácí půdě.


V sobotu jsme přivítali družstvo z Jižních Čech a to Sokol Písek Sršni. Soupeř sice přijel pouze v osmi hráčích, ale rozhodně nepřijel prohrát. Hrál po celých 40 minut velmi rychlý tempo basket s nepříjemnou obranou. Celý zápas byl vyrovnaný a tahal se o pár bodů. Nás po celý první poločas trápil návrat do obrany. Po úspěšném koši soupeř rychle vyhazoval a valil nám koš vrátit. V druhém poločase se již toho zlepšilo. Bohužel poslední minuta a půl zápasu nás stála vítezství. Jelikož naše opory Kačírek a Strejček několikrát najeli do tří hráčů a pouze míče ztráceli. Soupeř byl naopak v zakončení úspěšnější. V závěru zápasu přesněji 6,7 vteřin dokonce, písečtí hráči vyhazovali z postranní lajny a dokázali trefit velmi těžkou střelu. Čímž jsme o pod prohráli. I tak byl v utkání s tímto soupeřem vidět velký pokrok u všech hráčů.

V neděli k nám zavítal tým z Jindřichova Hradce. Opět bylo družstvo pouze v osmi hráčích. Tento zápas byl úplně opačného rázu, než v sobotu. Byli jsme vyšším, rychlejším a silnějším družstvem. V tomto zápase dostali větší prostor na hřišti hráči, kteří ho obvykle nemají, nebo jsou po zranění. Celý zápas zakončil Jindra Fremr, který trefil trojku s klaksonem a překonal tak sto bodovou hranici.

Závěrem bychom chtěli moc poděkovat rodičům. Kteří nás vozili a podporovali po celou sezonu od začátku až do konce.