O víkendu nás čekali soupeři z Brna a Pardubic. Do sobotního zápasu se nám vstup vydařil, ale v druhé čtvrtině jsme měli obrovský výpadek, hloupé ztráty, ze kterých pramenily jednoduché body z rychlých protiútoků pro brněnské. V poločase jsme si v šatně řekli jasné pokyny, které když kluci dodržovali tak jsme hráli vyrovnaný a pohledný basketbal.

 V neděli nás čekal zápas proti Pardubicím. V nedělním utkání bylo vidět, že kluci basket hrát umí. Nasazení a bojovnost byla skoro příkladná, bohužel, ale jen tohle nestačilo a soupeř, který je jedním z aspirantů na final four, prokázal svoji kvalitu. Střelbou z dlouhé vzdálenosti a zlepšenou obranou nakonec dostal zápas do vítězného konce.

V tomto hodnocení bych chtěl zrekapitulovat i celou základní část. V první řadě patří velký dík klukům, jejich rodičům a fanouškům za podporu, i když všichni víme, že letošní sezona nebyla výsledkově vydařená. Ale co je důležité, můžeme vidět zlepšení u každého z hráčů i v týmovém výkonu. Jediné co mne mrzí je, že jsme nedotáhli některé zápasy do vítězného konce, kde k tomu nechybělo moc, snad jen větší zkušenosti s vyrovnanými koncovkami. Mohu vzpomenout Sokol pražský, Liberec nebo Litoměřice. Bohužel byly i špatné zápasy, kde náš výkon byl mdlý a bez šťávy. Jinak nás teď bude čekat play out, které začínáme 7. Dubna na palubovce pražského sokola aden poté se bude hrát na naší palubovce. Tímto bych chtěl všechny pozvat, aby přišli podpořit naše kluky, Vaše podpora je pro nás důležitá.