Víkendové zápasy byly první z několika, kdy se již tým plně soustředí na květnovou baráž, a proto jsme nastoupili v sestavě bez hráču ročník 01, ale naopak byli doplněni o hráče ročníku 03.

 V Sobotním utkání nám ješte naposledy pomohl Cerha, Buňka a Froněk, ale to jen z důvodu marodky dalších hráču. Do týmu se zařadili hráči Fremr,Kačírek,Vůch a po uzdravení budou následovat ješte Gebert a Strejček.

K zápasům jako takovým jsme přistoupili jakožto k přípravným utkaní. V sobotu byl výkon ješte dost rozpačitý hlavně díky nepozornosti a nesoustředěnosti některých hráčů. V neděli to však všichni vzali za ten správný konec a tak se hrál chvilkami pohledný bojovný basketbal. Kvalita soupeře a věkový a silový deficit ovšem byli zřejmé.

Pochavlu si jistě zaslouží všichni hráči ročníku 03, kteří vstoupili do prvních extraligových zapasů v životě tou správnou nohou.

Všechny nás teď čekají 3 měsíce velmi tvrdé práce a přípravy na již zmíněnou baráž. Věříme, že společne půjdeme za svým cílem a nakonec zvítězíme.