Žákovská liga se posunula do své druhé části a ani o tomto víkendu se naši kluci nesešli v kompletní sestavě. Kvůli různým nemocem se nemohli dostavit hráči Kačírek, Gebert, Strejček, Winter, Zídek. I tak se povedlo oplatit porážku týmu BA Louny a urvali jsme již 3 vítězství v této soutěži.

Loko x USK Praha 33:77 (7:20 16:42 28:63)

V sobotu k nám přijel celek z předních příček naší soutěže. V této fázi soutěže už v našem týmu dostávají velké herní minuty především hráči, kteří se vracejí po dlouhodobém zranění, nemoci nebo se dříve nedostávali na soupisku. I tak výsledek neodpovídá průběhu na hřišti a naši kluci opět zahazovali slibné příležitosti a soupeřům dávali míč do ruky skoro zadarmo. I tak jsou to ale velice cenněné zkušenosti a to především v souboji o místo v kategorii u17 v následující sezóně.

Loko x BA Louny 81:76 (11:14 45:24 64:51)

V neděli přijel nepříjemný, který nás na domácí palubovce dokázal porazit i přes vedení až o 25 bodů. Velice podobný průběh měl i nedělní zápas. V druhé čtvrtině jsme dokázali nastřílet 34 bodů a v pohodě si kráčeli k vítězství. Druhý poločas byl noční můrou, bohužel jsme přestali plnit pokyny a ze zápasu si udělali střelnici. I přes to jsme dokázali dotáhnout zápas do vítězného konce a slavíme třetí výhru v soutěži.