Tento víkend výjimečně nadregionálka U17 hrála oba dny. V sobotu jsme vyjeli na půdu ŠSK Slaný a v neděli nás doma čekala dohrávka s TJ Thermia Karlovy Vary.


Sobotní utkání ve Slaném nezačalo pro nás dobře a bohužel se to s námi táhlo celý zápas. Úvod zápasu byl doslova tragický. Vytvořili jsme si přesilové situace, ale naše úspěšnost z pod koše či dvojtaktů byla nulová, a proto po pěti minutách zápas byl stav 12:1 pro domácí.  V průběhu zápasu jsme několikrát skoré dotahovali na rozdíl jednoho koše. Pak po našich pár hloupých chybách, vždy soupeř odskočil a my zas jen dotahovali.

Nedělní utkání bylo opět klasickým dramatem. V průběhu celého zápasu se skoré přelévalo z jedné strany na druhé. Ale ani dneska jsme se nevyvarovali zbytečným chybám a k tomu jsme ještě hořeli na doskoku. Kdy ani míč, co nám spadnul do ruky, jsme nezvládli udržet. V závěru utkání bylo štěstí na naší straně a udělali jsme méně chyb než soupeř a díky tomu jsme dokázali vyhrát.    

 

Shrnutí na závěr: O tomto víkendu jsme neměli problém s obranou či útokem, ale s naší zbrklostí a nesoustředěností. Dalším mínusem, který nás tento víkend trápil, bylo nedodržování rad trenéra. Velkým plusem, byl ale presink a zóna, na které jsme se ve dvou trénincích zaměřili, a byly účinný.