O tomto víkendu čekalo plzeňské žákovské družstvo výjezd na jih Čech. Cílem bylo přivést dvě vítězství, což se nakonec nepovedlo. S hrou, kterou jsme tento víkend předváděli a můžeme býti spokojeni.


 

Jindřichův Hradec x Plzeň 49:97 (8:31 14:57 29:79)

S týmem Jindřichova Hradce jsme ještě neměli možnost se potkat, proto jsme ani nevěděli, co nás čeká. Kluci ale od prvního okamžiku nenechali nic náhodě a náskok se postupně zvyšoval. V druhém poločase naši hráči nedokázali udržet tempo a bohužel se zápas začal jen dohrávat. Je opravdu škoda, že nedokážeme udržet pozornost 40 minut a nedokážeme hrát celou dobu na plný plyn.

 

Písek x Plzeň 65:54 (15:14 29:30 45:41)

Zápas v Písku podle původních předpokladů neměl být dramatem. V plném složení hrající Písek, ale nevstoupil do zápasu úplně koncentrován. Toho využili naši borci a od první minuty kluci dokázali plnit všechny pokyny. V celém prvním poločase jsme byli jasně lepší, jak ve hře jedna na jedna tak v přechodu do rychlého protiútoku. Konec poločasu, ale rozhodli tři nedané šoupáky a tak jsme šli do kabin s vedením o jeden bod. A stejně jako den předtím došlo k totální ztrátě koncentrace a doslova darováním 10 bodů soupeře. I přes to ale kluci bojovali, ale už nedokázali dotáhnout slušně hrající Písek.