Mužům „C“ pokračovala ve čtvrtek 11. 1. 2018 soutěž, kdy na své palubovce přivítali Slavoj Plzeň. Zápas jsme jednoznačně ovládli, jak výsledkově, tak i herně. 


Loko „C“ – Slavoj Plzeň 91:53

Do zápasu jsme nastoupili sice s 11 hráči, ale pro zranění nám chyběl Jíša, Partyngl a Adam Lejsek. Úvod nás nezastihl zrovna v ideálním stavu. Byli jsme polovičatí, bez dynamiky a především z nás bylo patrné až přílišné sebevědomí. Byl tedy nutný timeout. V tom jsme si řekli, že bez boje, poctivosti v těch nepopulárních věcech, které nenajdeme ve statistikách, to nepůjde. Obraz hry se prakticky ihned změnil. Od toho momentu jsme jasně dominovali. Se vší úctou k soupeři, nebyl ani jeden moment, kdy mohli hosté pomýšlet na zvrat nebo dokonce vítězství. Této dominanci výrazně pomohl Jirka Doljak, který byl doslova k nezastavení. K němu se postupem času přidal Míra Dvířka, Pája Vondra a další. Druhý poločas jsme si tak mohli doslova užít a dopouštět se takových přešlapů jako neproměněné šoupáky (že p. Kozel a p. Altman), sem tam nám ulítla příhra a v obraně to už také nebylo na 100%. Jenže když bylo třeba, tak jen stačilo říci a celý náš tým zase zabral. Konečný výsledek, vítězství o 38 bodů, je jednoznačně rekordním proti tomuto soupeři.

Stále jsme v této sezoně neporaženi. V sobotu 20. 1. hrajeme další zápas, derby s naším „béčkem“, kde nás nečeká nic snadného. Nic méně, my si neporazitelnost budeme chtít jednoznačně udržet.