S bilancí jedné výhry a jedné prohry zakončili naši žáci sezónu.

Letošní rok byl pro naše mladé hráče určitě úspěšný. V základní ligové části jsme obsadili 3. místo, které nám zajistilo postup do Extraligy U15. Je třeba říci, že hráči vzorně reprezentovali klub a město mezi elitou. Na Mistrovství ČR jsme se sice neprobojovali, avšak náš herní projev byl celkově velice uspokojivý. Se všemi soupeři v extralize jsme odehráli velmi důstojná utkání a potrápili jsme i ty největší favority. Pokud chlapci spolu vydrží do budoucna a budou pracovití, mohou být jednoho dne velice úspěšní.

BK LOKOMOTIVA PLZEŇ - USK PRAHA 77:58 (22:12, 41:20, 61:42)

BK LOKOMOTIVA PLZEŇ - BK LIONS JINDŘICHŮV HRADEC 44:58 (12:10, 21:21, 31:38)


Trenér Forst k zápasům: „Myslím, že poslední dva zápasy nabídly opět pěknou podívanou. S USK Praha jsme podali jeden z nejlepších výkonů celé sezóny, dobře jsme bránili, dařil se nám rychlý protiútok, střelba z dálky a celkově jsme utkání zvládli na výbornou.

Nedělní zápas s Jindřichovým Hradcem se nám nevydařil. I přes prohru jsem v šatně musel hráče pochválit. Sice jsme neproměňovali z pod koše ani otevřené střely, ale hráči zápas nevypustili a bojovali až do závěrečného klaksonu. Gratulace zaslouženě patří soupeřům."


Trenér Forst k sezóně: „Momentálně hráči dostali pár dní zasloužené volno, ale už od čtvrtka se budeme pomalu připravovat na mezinárodní turnaj s vynikajícím obsazením, na který vycestujeme koncem května do Lucemburska. Kluci odehráli v letošní sezóně hodně kvalitních zápasů, ať už přípravných či mistrovských. Celkově hodnotím sezónu pozitivně."