Rozhodující třetí utkání nás čeká ve středu od 18:30h v městské sportovní hale.

Protože nemůžeme počítat se zraněnými Martinem Davidem a Štěpánem Partynglem, dostali možnost naši mladíci Honza Král, Rosťa Jirák a Lukáš Králíček. Pardubice se nakonec rozhodli šetřit hráče základní rotace A týmu, a tak dorazili bez Pulpána se Škrancem, přesto s velmi kvalitním kádrem.

Po vcelku vyrovnaných třech čtvrtinách jsme se dokázali odpoutat a nakonec v poklidu dovést utkání do vítězného konce. Ačkoliv jsme opět dovolili stěžejním hráčům hostí se výrazněji prosadit, celkových 55 obdržených bodů je dobrá vizitka týmové obrany.

BK Lokomotiva Plzeň - BK Pardubice 69:55

V nedělním utkání jsme řešili především problémy se sestavou, když se ke zraněným hráčům přidali absence pracovní a studijní. Tým tak oslabil i své stěžejní hráče Vencu Honomichla a Kamila Říhu.

I přes tyto absence se v Pardubicích hrál vyrovnaný duel. Nám se dařila kombinace zkušených hráčů, pardubická síla pak byla zejména v rychlém protiútoku a střelbě trojek. Tyto faktory spolu se silnější lavičkou nakonec rozhodly o výhře domácích. I přesto hráči zaslouží pochvalu. Až na pár zbytečných chyb měla naše hra dobré parametry a co bylo hodně cenné, jsou minuty pro mladé hráče.

BK Pardubice - BK Lokomotiva Plzeň 75:64

Rozhodující utkání se hraje tuto středu.

BK Lokomotiva Plzeň - BK Pardubice
Středa, 12. 4. 2017 od 18:30
Městská sportovní hala