Poslední přípravné utkání, před ostrým startem 1. ligy, jsme sehráli ve středu na půdě druholigových Domažlic.

Trenér plzeňské Lokomotivy D. Zdeněk poprvé za letní přípravu mohl využít kompletní sestavu, a tak všichni hráči dostali prostor ukázat své přednosti či nedostatky.

Jak již bývá zvykem, hráči z nižší soutěže se chtěli předvést v tom nejlepším světle, a tak bylo utkání po celou dobu až překvapivě vyrovnané. Domácí, zejména zásluhou důrazně hrajícího Rolinka, opanovali na doskoku.

„Zde nás po celou přípravu asi nejvíce tlačí bota a chceme li vítězit, budou muset všichni hráči mnohem důsledněji odstavovat útočící hráče." Okomentoval coach D. Zdeněk.

Zároveň dodává „zkoušeli jsme především všechny možné varianty útočných a obranných kombinací a systémů, což byl také hlavní cíl této přípravy. Věřím, že i přes ne zcela ideální výkon, nás výhra dobře naladila a v páteční premiéře na domácí palubovce naplno ukážeme své silné stránky."

Jiskra Domažlice - BK Lokomotiva Plzeň 61:72

Dnes nás ještě čeká předzápasový trénink, kde doladíme taktické věci a připravíme se za zítřejší ostrý zápas. Neváhejte a přijďte nás povzbudit ve startu do nové sezóny, kdy změříme síly s BC Vysočinou.

BK Lokomotiva Plzeň - BC Vysočina
Pátek, 30. 9. 2016 od 19:00
Městská sportovní hala, Slovany, Plzeň