O uplynulém víkendu sehrál náš celek poslední zápasy této sezóny, které se díky počtu porážek a vítězství stali pouze formalitou.

Bez ohledu na výsledek, jsme soutěž vyhráli a tím pádem postoupili do baráže o 2.ligu s týmem z Karlovarského kraje, kterým je Chodov.


K oběma zápasům jsme nastoupil v dosti okleštěné sestavě. Plán byl jasný, především se nezranit a pak před baráží rozehrát co nejvíce hráčů. Právě z toho důvodu nenastoupili nejvíce vytěžovaní hráči. Samozřejmě v plánu bylo také vyhrát a závěr soutěže odehrát se ctí.

Z naší strany však ani v jeden den nešlo o povedená utkání a to především v útočné fázi. Trápili jsme se při střelbě z dlouhé vzdálenosti. Sobotní zápas s Klatovským „áčkem" jsme tedy prohráli a naopak nedělní s Klatovským „béčkem" jsme vyhráli.

Statistiky a podrobný komentář : Loko „C" vs Klatovy „A" , Loko „C" vs Klatovy „B"

Nyní nás tedy stejně jako vloni, čeká finále KP nebo-li baráž o 2.ligu proti týmu z Chodova. Zápasy se budou hrát o víkendu 9. a 10.5.2015.

V sobotu 9.5. v Chodově a v neděli 10.5. zde v Plzni na Lokomotivě v podvečer. Přesný čas se dozvíte z našeho webu a facebooku.