V sobotu 24.1. zajížděl nás celek ke dvěma zápasům do K.Varů.

K zápasu jsme odjížděli poměrně s respektem, poněvadž celý týden jsme prakticky netrénovali. Účast několika hráčů na školním lyžařském kurzu a nachlazení dovolovalo trénovat jen trojici statečných Novotnému, Kalabzovi a Obermayerovi.

Celek tak museli doplnit mladší hráči. Nakonec nás tedy odjíždělo 12.


1.zápas

V zápase se nám vydařil start. Poměrně brzo jsme si vytvořili náskok, čímž se kluci uklidnili.
I když bylo k vidění několik pozitivních věcí, tak musíme uznat, že bylo i dost negativních. Pochvalu tak můžeme vyřknout nad snahou hrát rychle, kolektivně a dle stanoveného systému. Nic méně mínusy byly v načasování přihrávky a nedodržování taktiky především ve výběhu do brejku kdy se nám velice často stane, že 3 hráči běží na jedné straně.

2.zápas

Ve druhém zápase jsme sehráli hodně slušný první poločas. Chyb bylo méně a pozitiva převládali jenže........ Tím jako bychom se namlsali a druhou půli jsme odehráli nekoncentrovaně, líně a lehkovážně. Dalším negativem bylo braní na záda a celkově doskok, snaha o dlouhé přihrávky, obrana bez míče atd.

Na všem zmiňovaném musíme tedy ihned začít pracovat. Po týdnu lenošení tedy doufám, že se se všemi uvidíme na tréninku. Máte se nač tešit :)))), myšleno pozitivně "SAMOZŘEJMĚ".

Statistiky ze zápasů: 1.zápas , 2.zápas