V minulém týdnu čekali naše muže v Krajském Přeboru 2 zápasy.

Ve čtvrtek jsme přivítali na domácí palubovce Tachov a v sobotu jsme zajížděli do Domažlic.

Cíle byly dva. Oba zápasy zvítězit a útočit tak na špici tabulky. Dále co nejvíce aplikovat nový herní styl "bez rozehrávače", poněvadž středáky máme popadané jako mouchy.

 


Nutno říci, že první cíl se povedl na 100%.

Tachov, který přijel v oslabeném počtu prakticky, se vší úctou k nim, neměl šanci. Od prvních minut jsme jasně dominovali a zvítězili o 40 bodů. Nebýt výpadku koncentrace ve druhé čtvrtině tak mohlo být skóre ještě vyšší.

Zápas v Domažlicích byl jiné kafíčko. I přes to, že domácá měli k dispozici jen 7 hráčů tak sakra kousali. V sestavě jim nechyběl Pretl, druholigový Vondrovic a sniper Podestát. My však zápas zvládli ve všech směrech. Nic méně vyzdvihnout musíme výkon Míry Šobra a kavlitu celé lavičky, poněvadž i po prostřídání řad nebylo zřetelné, že jsme prostřídali. 

Dále musíme konstatovat , že druhý cíl byl splněn tak na 50%, ale i to je úspěch, když si vezmeme, že jsme bez rozehry hráli prakticky poprvé za mnoho let a nějaký ten "rádoby" systém jsme si zkoušeli na tréninku snad 14 dní.

Dalším pozitivem v obou zápasech byly doskoky. Herní činnost, se kterou máme největší problémy, se začíná díky otravným tréninkovým cvičením lepšit.

Takže zpráva pro tým - v těchto cvičeních budeme i nadále pokračovat jupíííííí

Podrobné komenty včetně statistik najdete zde:

Loko "C" vs. Tachov

Domažlice vs. Loko "C"

Po novém roce nás čekají zápasy s týmy z Klatov, ale oproti rozpisu je změna. Nebude hrát na naší palubovce, ale na palubovce Klatov. V naší domácí hale je totiž obsazeno.