Družstvo U17 mělo před sebou další hrací víkend, v kterém vyjíždělo na palubovky USK Praha a o den později Slavoje Litoměřic. Sobotní utkání bylo téměř rozhodnuté v poločase, nedělní zápas se rozhodoval až v závěrečném dějství.

Komentář trenéra:
 
Víkend nás nezastihl v optimální herní pohodě, což také přikládám nemocem, s kterými se několik našich hráčů potýkalo v týdnu před zápasy. Do sobotního utkání jsme vstoupili vlažně, čehož velmi dobře hrající a bojující domácí tým využil. Výsledek 22:7 hovořil za vše. V druhém dějství, jsme naší hru zlepšili, ale nesmyslné chyby na útočné polovině vedli k tomu, že se domácí dostali nad 20 bodů v rozdílu ve skóre a již v poločase nebylo o vítězi utkání pochyb. Zbytek utkání se již dohrával a naše hra se bohužel nezlepšila do samého konce.

USK Praha - BK Lokomotiva Plzeň 71:46 (22:7, 38:17, 53:29)

Nejlepší střelci: M. Kozák 22, O. Výcha 12, J. Král 6, M. Schwob 4, M. Beber 2.

Do nedělního zápasu na půdě Litoměřic jsme vstoupili s přílišným respektem a první čtvrtina nebyla z naší strany dobrá. Od druhé čtvrtiny jsme začali soupeře přehrávat a pomalu snižovali rozdíl ve skóre. Ve druhém poločase jsme již byli lepším týmem, nebýt několika zbytečných chyb, mohli jsme být po 30 minutách ve větším vedení než jen o bod 42:43. I v poslední desetiminutovce jsme vedli, bohužel, když se začal zápas lámat, vytvořili jsme chyby, které soupeř trestal. V utkání jsme tak zcela zbytečně prohráli, při vědomí že jsme na Litoměřice rozhodně měli. Musíme však jít dál, tvrdě pracovat a pokusit se vyhrát v následujících zápasech.

Slavoj Litoměřice - BK Lokomotiva Plzeň 70:60 (20:13, 29:27, 42:43)

Nejlepší střelci: M. Kozák 22, O. Výcha 20, J. Král 10, M. Schwob 4, T. Mach 3, T. Morávek 1.