V dalším kole českého poháru nás čekal celek ze severu Čech a to účastník KNBL Sluneta BK Ústí nad Labem, tento tým je aktuálně na pátém místě v naší nejvyšší soutěži.



Tým hostí potvrdil roli favorita a po první čtvrtině převzal kontrolu nad utkáním, které se odehrávalo podle očekávaní. Toto utkání nabízelo všem přítomným divákům spoustu atraktivních akcí v konfrontaci s americkými nebo tuzemskými hráči a odchovancem plzeňského basketbalu Ladislavem Peckou, celému týmu přejeme hodně štěstí v rozjeté sezóně a gratulujeme k postupu do dalšího kola v ČP.
 
 Náš tým do poločasu hrál v celku dobře a na maximu možností, které momentálně nabízí, v druhém poločase jsme začali odcházet pomalu v základních činnostech. A to zejména v komunikaci, kontaktu a doskoku na obranné polovině, v útoku byl vidět zbytečný respekt, který potom přecházel do minimální aktivity ve hře jedna na jedna. I když výsledek není lichotivý, pro všechny přítomné v hale to bylo utkání, kde si diváci přišli na své a oba týmy si odskočili od rozjeté sezóny a mohli tak využít všechny hráče v různých herních situacích, které se jim v jejich soutěži nenabízejí.