Naše juniory čekala o víkendu bitva o první vítězství. Bohužel se tak nestalo a my se vracíme bez vítězství , které jsme od těchto zápasů očekávali. 

O uplynulém víkendu jsme s juniory zajížděli na sever čech do Litoměřic a na palubovku kondorů z Liberce. V sestavě nám chyběli kvůli nemoci Matěj Bejvl a Petr Hengerič, který měl maturitní ples. Za to nás doplnili Mykhaylo Tkach a Tomáš Vyleta z U17. Věděli jsme, že nás nečekají lehké zápasy, protože soupeři byli rovněž našimi sousedy v tabulce. V sobotu jsme cítili šanci na vítězství a do utkání jsme vstoupili aktivně, bohužel jsme nedokázali proměňovat jasné příležitosti a měli velké množství ztrát. I přesto v poločase byl rozdíl 16 bodů a s tím se ještě dá něco dělat. Bohužel v druhé půli naše střelecká impotence pokračovala a dopouštěli jsme se čím dál lehkovážnějších ztrát, a tím darovali soupeři laciné body z rychlých protiútoků. A nalijme si čistého vína s 32 vstřelenými body se asi nedá vyhrát.

 V neděli nás čekal zápas v Liberci, kterému chyběli dva důležití hráči a kluci chtěli nám i sobě dokázat, že zápas v Litoměřicích byl jen shodou nešťastných okolností. Do rozcvičení kluci vstoupili plně soustředěni na další výkon v zápase, bohužel start zápasu se musel odkládat, protože Martinu Machovi se podařilo utrhnout koš. Tudíž zápas se začínal o přibližně hodinu déle, ale tentokrát se nám i vstup povedl a po třech minutách hry jsme vedli 8:5. Bohužel jednalo se o naše jediné vedení v utkání. Opět jsme se nechali porazit vlastními chybami, hloupými ztrátami, ze kterých těžil soupeř lacinými koši. V poločase byl 11 bodový rozdíl ve prospěch domácích a i když se kluci snažili, soupeř byl lepší a projevil větší agresivitu na doskoku a my opět vlastními chybami soupeři darovali vysoké vedení ve třetí čtvrtině, které už si Liberec pohlídal. Oproti sobotnímu utkání rozhodně vidíme zlepšení a nás teď všechny musí čekat tvrdá práce, abychom se odrazili od toho pozitivního z tohoto víkendu a zlepšovali se jak v individuálních činností, tak týmově.