Dvakrát do Prahy a dvakrát do stejné haly zajížděli naši mladší žáci k dalším utkáním v žákovské lize U14.
 
 

V sobotním utkání jsme nastoupili v hale na Stodůlkách proti BA Sparta. Soupeř byl vyšší a silnější, přesto se nám dařilo v první čtvrtině držet krok. To samé se bohužel nedá říct již o druhé čtvrtině. Nechali jsme soupeře odskočit výraznějším rozdílem díky našim laciným ztrátám a nedůrazem pod oběma koši. Druhý poločas jsme protočili sestavou a chvílemi zlepšili náš herní výkon především na útočné polovině, avšak v obraně jsme stále měli problém ubránit dominantní hráče soupeře, a tak to byl koš za koš na obou stranách. Konečný 50 bodový rozdíl neodpovídá celému průběhu zápasu. V několika úsecích zápasu jsme byli soupeřovi vyrovnaným, ne-li lepším družstvem. O vítězi rozhodli naše nevynucené ztráty, kterých jsme nadělali spoustu. Výšková a silová převaha Sparty byla také enormní, což se vzhledem k faktu, že soutěž hrajeme převážně s mladšími kluky nemůžeme divit.
 
V neděli jsme odjeli do stejné tělocvičny k podvečernímu utkání proti NBK Praha 2004. Papírově jsme věděli, že nás čeká snazší soupeř než v sobotu. Jak to však tak bohužel bývá, úvod utkání jsme trochu podcenili a byli nesoustředění. Neproměnili jsme mnoho snadných dvojtaktů, střel a zakončení. V druhém poločase jsme již zlepšili naši koncentraci, začali být agresivnější v obraně po celém hřišti a proměnili jasné střelecké příležitosti. Utkání jsme dotáhli do vítězného konce větší vůlí a nasazením ve druhém poločase a borci se tak mohli radovat z prvního vítězství v žákovské lize.
 
Komentář trenéra F. Mariana:
´´Ač je to trochu paradox, tak lepší pocit z našeho herního projevu mám z utkání se Spartou. Hráli jsme agresivněji a disciplinovaněji, věkově starší soupeř byl vyspělejší a v osobních soubojích měl logicky navrch, avšak my jsme chvílemi podávali pěkný kolektivní výkon. V neděli jsme hráli více individuálně, drželi dlouho míč, zdlouhavě driblovali. V druhém poločase jsme to urvali díky větší vůli po vítězství a agresivitě. Rozhodně musíme zapracovat na obranném doskakování, které bylo celý víkend tristní, dále na větším důrazu při hře 1 na 1 a zakončování. Chlapcům gratuluji k jejich prvnímu vítězství v náročné sezóně žákovské ligy. Pro psychiku hráčů je určitě důležité, že jsme zvítězili.´´