Dva zápasy měla na programu nadregionání soutež U17. Naši borci hráli v Karlových Varech 28.9. a doma se Slaným 7.10.  Bohužel oba zápasy skončily prohrou.

Na státní svátek 28. záři jsme vyjeli na první venkovní zápas do Karlových Varů. Hráli jsme již od 10 ráno a možná proto byl první poločas ospalý. V obraně jsme nebyli důsledný a v zakončení nekoncentrovaní. Druhý poločas byl již jiného rázu, začali jsme více bojovat a dostali se po zisku ke snadnému zakončení. Bohužel první poločas vyhrál soupeř a my po celý druhý poločas jen dotahovali. Proto zaslouženě domácí družstvo vyhrálo.

Druhý domácí zápas jsme odehráli 7. října s družstvem ŠSK Slaný. Zápas to nebyl špatný, jen je škoda, že jsme nedokázali udržet vedení. Po první čtvrtině jsme vedli 28:16 a od té doby to šlo z kopce. V obraně chybělo nasazení, v útoku jsme neproměnili jednoduché koše, a tak jsme si bohužel připsali další porážku.

Kluci nehrají špatně, jen je vidět nevyhranost. Kolikrát v útoku stojí a koukají jeden na druhého. U tohoto družstva bohužel chybí týmový duch, jak poznamenal po posledním zápase kolega Lejsek. Chápu, že to není úplně jednoduché, sejít se jen na zápase a hrát. Od příštího týdne budu mít s kluky tréninky a věřím, že i to nám pomůže do dalších zápasů. Jsem rád, že zatím se mi povedlo v každém zápase protočit všechny hráče a dokonce se stejnou minutáží. To je mým cílem po všechny zápasy.“  Tomáš Mach